Kies hier onder uw isolatie:

RockSono Base Steenwolplaat | 1200x600x40mm | Rd:1.05 | 15pl/pak (=10,80 m2)

6,21 / ㎡

Benodigd aantal m<sup>2</sup>
m<sup>2</sup> die geleverd wordt: 0,00
Totaalprijs 0,00

Vul het benodigde aantal m² in en de prijs wordt voor u berekend. Houd rekening met eventueel snijverlies. Ons advies is om 5% bij uw gewenste m² op te tellen. Vermenigvuldig het benodigde m² maal 1,05.

Afmeting: 1200x600mm
Materiaaldikte: 40mm
Inhoud: 15 platen per pak (10,80m²)
Rdwaarde: 1,05

Artikelnummer: RSB-1200x600x40 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Steenwol isolatie is een goed alternatief voor de glaswol isolatie en wederom zeer geschikt om uw (zolder) dak mee te isoleren. Het is relatief goedkoop, isoleert erg goed en is makkelijk op maat te snijden met een isolatie mes. Steenwol is een goed alternatief voor glaswol omdat het een langere levensduur heeft en waterafstotend is. Tegenwoordig is de Steenwol in zowel Steenwol platen als op een rol verkrijgbaar. Naast de isolerende werking van Steenwol is het ook erg geluiddempend.

RockSono Base 40mm is een geluidswerende en thermische Rockwool steenwolplaat. Deze steenwolplaat heeft een afmeting van 1200x600x40mm en een Rd-waarde van 1,05. De platen zijn uitermate geschikt voor de isolatie van houten vloeren, voorzetwanden, scheidingswanden en plafonds. De steenwolplaat is daarnaast geschikt als brandwerende vulling voor binnenwanden met een constructie van hout of metaal. Doordat het materiaal onbrandbaar is, wordt de brandwerendheid van de constructie verhoogd.

De platen zijn licht van gewicht en veerkrachtig, waardoor u ze gemakkelijk zelf verwerkt. Het materiaal is daarnaast relatief goedkoop en biedt een betrekkelijk goede isolatiewaarde. Wilt u zowel thermisch als akoestisch isoleren, maar mag het niet teveel kosten? Neem dan zeker steenwolplaten mee als optie.

Voordelen van deze RockSono Base 40mm steenwolplaat

– Goedkoop isolatiemateriaal
– Zeer goede isolerende eigenschappen
– Zeer goede geluidsisolerende eigenschappen
– Brandveilig materiaal
– Makkelijk aan te brengen en op maat te maken
– Duurzaam materiaal omdat het recyclebaar materiaal
– Steenwol is wel waterafstotend
– Lange levensduur zonder isolerend verlies

Heeft deze RockSono Base 45mm isolatie plaat niet de gewenste afmetingen? Wij leveren de RockSono Base ook in andere afmetingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.

    ×

    Hallo!

    Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

    × Kan ik u helpen?