Kies hier onder uw isolatie:

RockRoof Sidefix Steenwol | 6000x600x80mm | Rd:2.00 | 3,60 m² | Rockwool

12,04 / ㎡

Benodigd aantal m2,/sup>
m2 die geleverd wordt: 0,00
Totaalprijs 0,00

Vul het benodigde aantal m² in en de prijs wordt voor u berekend. Houd rekening met eventueel snijverlies. Ons advies is om 5% bij uw gewenste m² op te tellen. Vermenigvuldig het benodigde m² maal 1,05.

Afmeting: 6000x600mm
Materiaaldikte: 80mm
Inhoud: 3,60 m²
Rdwaarde: 2,00

Artikelnummer: RRS-6000x600x80 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Steenwol isolatie is een goed alternatief voor de glaswol isolatie en wederom zeer geschikt om uw (zolder) dak mee te isoleren. Het is relatief goedkoop, isoleert erg goed en is makkelijk op maat te snijden met een isolatie mes. Steenwol is een goed alternatief voor glaswol omdat het een langere levensduur heeft en waterafstotend is. Tegenwoordig is de Steenwol in zowel Steenwol platen als op een rol verkrijgbaar. Naast de isolerende werking van Steenwol is het ook erg geluiddempend.

De RockRoof Sidefix 80mm is een Rockwool steenwol rol, voorzien van een dampremmend en luchtdicht aluminiumlaminaat. In de lengterichting is de steenwolrol voorzien van spijkerflenzen. Deze spijkerflenzen zijn draadversterkt. Deze steenwol product is bij uitstek geschikt voor thermische isolatie van hellende daken. Er dient wel een verdere afwerking plaats te vinden. Dit betekent dat overlappende flenzen vastgeniet moeten worden aan de regels en dat naden afgetapet worden met Alu-tape. Vervolgens kunt u het hellend dak afwerken met gipsplaten.

Dit product heeft een afmeting van 6000x600x80mm en een Rd-waarde van 2,00. Deze Rockwool RockRoof Sidefix 80mm wordt per rol verkocht (3,60m²).

Voordelen van deze RockRoof Sidefix 80mm

– Goedkoop isolatiemateriaal
– Zeer goede isolerende eigenschappen
– Zeer goede geluidsisolerende eigenschappen
– Brandveilig materiaal
– Makkelijk aan te brengen en op maat te maken
– Duurzaam materiaal omdat het recyclebaar materiaal
– Steenwol is wel waterafstotend
– Lange levensduur zonder isolerend verlies

Heeft deze RockRoof Sidefix 80mm isolatie rol niet de gewenste afmetingen? Wij leveren de RockRoof Sidefix ook in andere afmetingen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van auto.

    ×

    Hallo!

    Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

    × Kan ik u helpen?