Kies hier onder uw isolatie:

Bespaar met dakisolatie

Betalen

Wanneer u op werkdagen voor 12:00 uur bestelt en betaald, wordt uw bestelling de eerst volgende werkdag verwerkt. De producten heeft u doorgaans binnen 48 uur op het aangegeven adres (op werkdagen). Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven in Nederland.

  1. Plaats alle producten die u nodig heeft in uw winkelwagentje en klik op de bestelknop.
  2. Geef in de volgende stap aan op welke datum en welk tijdstip u uw producten wenst te ontvangen.
  3. Wij maken uw bestelling klaar en zorgen ervoor dat de transporteur op het gewenste moment langskomt. Dit gebeurt standaard met een vrachtwagen.
  4. Vrijwel altijd belt de transporteur een halfuur van te voren om te zeggen dat hij er bijna is. Zo weet u precies waar u aan toe bent.
  5. De transporteur lost de producten op het door u aangegeven afleveradres.*
  6. En dat alles kan meestal al binnen 48 uur!

 

*De chauffeur levert de bestelling op een, door hem te bepalen, makkelijk bereikbare en veilige plaats. Dit kan buiten zijn en daarom verzoeken wij u aanwezig te zijn bij de levering. U kunt de bestelling dan zelf op een vochtvrije plek neerzetten. Wij zijn niet aansprakelijk voor mogelijke schade ten gevolge van de weersomstandigheden

×

Hallo!

Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

× Kan ik u helpen?