Kies hier onder uw isolatie:

Bespaar met dakisolatie

Laten monteren of zelf doen?

Uw dak zelf isoleren of het liever laten isoleren?

U kunt ervoor kiezen om uw huis zelf te isoleren of alleen het materiaal te bestellen en de isolatie door een aannemer te laten plaatsen.

U dak (huis) zelf isoleren

“Zelf isoleren is makkelijk en voordelig. Een gemiddeld dak isoleren kost ca. €300,- á €500,- voor goed isolatiemateriaal”

Als u uw (zolder) dak zelf wil gaan isoleren kunt u alle producten bij ons bestellen en worden deze netjes bij u thuis geleverd. Naast het isolatiemateriaal en alle bijhorende producten kunt u bij ons ook altijd terecht voor advies. Zo kunt op de link ”alles over isoleren” de informatie vinden waarmee u de benodigde informatie vindt om uw eigen dak goed en netjes te kunnen isoleren. Hier leggen wij verschillende situaties uit en komen hier in de toekomst ook installatie video’s te staan zodat het isoleren van uw (zolder) dak in een handomdraai voor elkaar is. Zodra de isolatie is geplaatst begint u direct met het besparen op uw stook kosten!

Liever door een professional laten plaatsen?

“Het laten plaatsen van isolatiemateriaal door een aannemer is een stuk duurder. Denk hierbij aan ca. €4.500,- á €5.000,- voor een gemiddeld dak. Door het te laten plaatsen heeft u wel recht op subsidie”

U bestelt de gewenste isolatie bij ons en de zelf uitgezochte aannemer komt uw (zolder) dak voor u isoleren tegen een (tip: vooraf afgesproken) vaste prijs. Zij komen dan vaak vooraf bij u kijken wat de beste isolatie is voor uw situatie en zal u daarin adviseren. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bij hen informeren naar de mogelijkheden voor eventuele andere klussen die uitgevoerd dienen te worden.

Twijfelt u over welke isolatie bij u het beste is dan kan een aannemer ook vooraf bij u in komen meten en u adviseren over de mogelijkheden waarmee u uw dak het beste kunt isoleren.

×

Hallo!

Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

× Kan ik u helpen?