Kies hier onder uw isolatie:

Bespaar met dakisolatie

Laten monteren of zelf doen?

Uw dak zelf isoleren of het liever laten isoleren?

U kunt bij bespaarmetdakisolatie.nl ervoor kiezen om uw (zolder) dak zelf te isoleren of het door onze partner “de Klussenier” te laten isoleren.

U dak zelf isoleren

Als u uw (zolder) dak zelf wil gaan isoleren kunt u alle producten bij ons bestellen en worden deze netjes bij u thuis geleverd. Naast het isolatiemateriaal en alle bijhorende producten kunt u bij ons ook altijd terecht voor advies. Zo kunt op de link ”alles over isoleren” de informatie vinden waarmee u de benodigde informatie vindt om uw eigen dak goed en netjes te kunnen isoleren. Hier leggen wij verschillende situaties uit en komen hier in de toekomst ook installatie video’s te staan zodat het isoleren van uw (zolder) dak in een handomdraai voor elkaar is. Zodra de isolatie is geplaatst begint u direct met het besparen op uw stook kosten!

Liever door een professional laten plaatsen?

Onze samenwerking met onze partner “de Klussenier” is uniek en bied een stukje gemak voor u. U besteld de gewenste isolatie bij ons en onze partner “de Klussenier” komt uw (zolder) dak voor u isoleren tegen een vooraf afgesproken prijs. Zij komen dan vaak vooraf bij u kijken wat de beste isolatie is voor uw situatie en zal u daarin adviseren. De monteurs van onze partner zijn allemaal getraind en opgeleid volgens de laatste kennis op het gebied van isoleren. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bij hun informeren naar de mogelijkheden voor eventuele andere klussen die uitgevoerd dienen te worden.

Inmeet service

Twijfelt u over welke isolatie bij u het beste is dan kan “de Klussenier” ook vooraf bij u in komen meten en u adviseren over de mogelijkheden waarmee u uw dak het beste kunt isoleren. Wij vragen hiervoor €65,- inmeet/ voorrijkosten. Maar bij opdracht krijgt u deze inmeet/ voorrijkosten uiteraard weer terug.

Wilt u gebruik maken van onze inmeet service? Of heeft u er een vraag over?

Vul dan het contact formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om al uw vragen te beantwoorden.

  Laat zien dat je geen robot bent door de volgende afbeelding te kiezen Boom.

  *=verplicht veld

  ×

  Hallo!

  Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

  × Kan ik u helpen?