Kies hier onder uw isolatie:

Bespaar met dakisolatie

Subsidie isolatie

Bent u woningeigenaar (ook namens VVE’s) en heeft u vanaf 15 Augustus 2019 voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren? Dan is de kans groot dat u recht heeft op subsidie vanuit de overheid.

De volgende isolerende maatregelen vallen onder deze regel:

1: (zolder) dakisolatie
2: spouwmuur isolatie
3: vloer isolatie
4: muur isolatie
5: HR++ glas of triple glas toepassen

Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). U komt in aanmerking voor deze subsidie als de woning uw eigendom én hoofdverblijf is, of als deze uw hoofdverblijf wordt na renovatie. Bekijk ook de overige voorwaarden die voor deze subsidie gelden en lees de veel gestelde vragen op de website van SEEH eigenaar én bewoner.

De SEEH voor eigenaar én bewoner loopt vanaf 15 augustus 2019 tot en met 31 december 2020. Dit betekent dat u subsidie kunt aanvragen voor maatregelen die na 15 augustus 2019 zijn uitgevoerd. U kunt uw aanvraag indienen vanaf 2 september 2019.

Ook na 2020 is er subsidie beschikbaar voor isolatiemaatregelen, omdat de regeling Investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) dan met isolatie wordt uitgebreid. Doe de check op: https://infographics.rvo.nl/seehwoningeigenaar/#seehiStep6

Wanneer u het online aanvraag formulier invult, dan krijgt u gemiddeld na zo’n 13 weken uitslag van de Rijksoverheid of uw aanvraag is goedgekeurd. Het aanvragen van de subsidie voor isolatie kan vanaf 2 september 2019. Besteld u de (zolder) dak isolatie bij ons en gaat u het zelf plaatsen? Ook dan kunt u in aanmerking komen voor subsidie. De isolatie moet dan wel voldoen aan de juiste Rd-waarde die wordt gesteld.

Heeft u nog vragen over subsidie isolatie? Neem dan gerust contact met ons op.

(bron: rvo.nl/subsidie-en-financieringswijzer/seeh/eigenaar-én-bewoner)

×

Hallo!

Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

× Kan ik u helpen?