Kies hier onder uw isolatie:

Bespaar met dakisolatie

Dakisolatie

Dak isoleren

Uw dak isoleren levert u een lagere energie rekening op. Gemiddeld gaat namelijk zo’n 25 tot 30% van de warmte in een huis verloren via het dak. Als een zolder ook nog als leefruimte gebruikt wordt, is een goede dakisolatie aan te raden. Daarom moet u gebruik maken van de juiste isolatiematerialen voor daken. Daarmee kunt u warmteverlies tegengaan.

Bekijk hier de isolatiematerialen voor uw  type dak:

U kunt uw platte dak prima van binnenuit isoleren. Hiervoor kunt u gebruikmaken van wolsoorten als steenwol, glaswol of minerale wol. Bij de dakisolatie van binnenuit moet u echter wel rekening houden met vocht. Dit kunt u voorkomen door gebruik te maken van een folie.

Schuine daken worden vaak van binnenuit geïsoleerd. Dit gebeurt veelal via de zolder. Veel gebruikte materialen hierbij zijn PIR en minerale wolsoorten als steenwol en glaswol. Na het plaatsen van de dakisolatie, kunt u de constructie zelf afwerken met gipsplaten. U kunt ook kiezen om gebruik te maken van onze maatwerk-oplossingen (PIR met gips, OSB of Fermacell). Dit scheelt u werk en levert ook nog eens een mooie afwerking op.

Subsidie voor dakisolatie

Bent u woningeigenaar (ook namens VVE’s)? En heeft u na 15 Augustus 2019 voor uw woning minimaal 2 energiebesparende isolatiemaatregelen laten uitvoeren? Dan is de kans groot dat u recht heeft op subsidie vanuit de overheid.
De volgende isolerende maatregels vallen onder deze regel:

1: (zolder) dakisolatie
2: spouwmuur isolatie
3: vloer isolatie
4: muur isolatie
5: HR++ glas of triple glas toepassen

Vraag dan de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH) voor eigenaar én bewoner aan. Dit doet u bij de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO). U komt in aanmerking voor deze subsidie als de woning uw eigendom én hoofdverblijf is. Maar ook als deze uw hoofdverblijf wordt na renovatie. Bekijk hier de overige voorwaarden die voor deze subsidie gelden bij oa het dak isoleren. Lees hier de veel gestelde vragen op de website van SEEH eigenaar én bewoner.

×

Hallo!

Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

× Kan ik u helpen?