Kies hier onder uw isolatie:

Bespaar met dakisolatie

Over ons

Over Bespaarmetdakisolatie.nl

In Oktober 2019 zijn wij, Marco Blok en Sandro Bouman, Bespaarmetdakisolatie.nl gestart omdat wij zelf ondervonden dat de vraag naar isolatie steeds groter wordt en het aanbod niet overzichtelijk genoeg is. Toen wij zelf bezig waren met het verduurzamen van onze woning hoorde wij voornamelijk over het isoleren van de spouwmuren of de kruipruimte. We konden maar weinig vinden over het isoleren van ons dak. Terwijl alle warmte tenslotte opstijgt en door het dak verdwijnt.

Er waren inmiddels genoeg bedrijven te vinden waar je voor spouwmuur isoleren of kruipruimte isolatie terecht kan, maar veel aanbod in het isoleren van het (zolder) dak was er nog niet.

“Wist u dat met het isoleren van uw (zolder) dak de grootste besparing op uw stookkosten behalen in vergelijking met het isoleren van de muren of de kruipruimte. U kunt zelfs tot wel 30% besparing op uw stookkosten met onze (zolder) dakisolatie!”

Daarnaast worden wij in Nederland steeds bewuster van het feit dat we steeds meer energie gaan verbruiken/verspillen. Door uw woning of bedrijfspand goed te isoleren verspilt u zo min mogelijk energie in het warm houden van uw woning in de winter of het koel houden in de zomer.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij ons zijn gaan specialiseren in isoleren/ isolatiemateriaal. Het isoleren van uw (zolder) dak kan makkelijk geplaatst worden door u als doe-het-zelver. Met behulp van onze instructies kunt u uw dak in een handomdraai zelf isoleren. Met onze (zolder) dakisolatie materialen begint u direct met het besparen op uw stookkosten.

Liever door een professional laten plaatsen?

U besteld de gewenste isolatie bij ons en de zelf uitgezochte aannemer komt uw (zolder) dak voor u isoleren tegen een (tip: vooraf afgesproken) vaste prijs. Zij komen dan vaak vooraf bij u kijken wat de beste isolatie is voor uw situatie en zal u daarin adviseren. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bij hun informeren naar de mogelijkheden voor eventuele andere klussen die uitgevoerd dienen te worden.

Service en gemak voor u als klant staan hoog bij ons in het vaandel. Zo hebben wij ook een inmeet service waar u gebuikt van kunt maken. Twijfelt u over welke isolatiemateriaal bij u het beste is dan kunnen wij ook vooraf bij u in komen meten en u adviseren over de mogelijkheden waarmee u uw dak het beste kunt isoleren. Wij vragen hiervoor €95,- inmeet/ voorrijkosten. Maar bij opdracht krijgt u deze inmeet/ voorrijkosten uiteraard weer terug.

Levering

Wist u dat al onze producten vaak al binnen 2 werkdagen bij u worden thuisbezorgd.

 

Heeft u nog vragen over ons of voor ons? Dan dan gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

× Kan ik u helpen?