Kies hier onder uw isolatie:

Bespaar met dakisolatie

Over ons

Over Bespaarmetdakisolatie.nl

In Oktober 2019 zijn wij Bespaarmetdakisolatie.nl gestart omdat wij zelf ondervonden dat de vraag naar isolatie steeds groter wordt en het aanbod niet overzichtelijk genoeg is. Toen wij zelf bezig waren met het verduurzamen van onze woning hoorde wij voornamelijk over het isoleren van de spouwmuren of de kruipruimte. We konden maar weinig vinden over het isoleren van ons dak. Terwijl alle warmte tenslotte opstijgt en door het dak verdwijnt.

Er waren inmiddels genoeg bedrijven te vinden waar je voor spouwmuur isoleren of kruipruimte isolatie terecht kan, maar veel aanbod in het isoleren van het (zolder) dak was er nog niet.

“Wist u dat met het isoleren van uw (zolder) dak de grootste besparing op uw stookkosten behalen in vergelijking met het isoleren van de muren of de kruipruimte. U kunt zelfs tot wel 30% besparing op uw stookkosten met onze (zolder) dakisolatie!”

Daarnaast worden wij in Nederland steeds bewuster van het feit dat we steeds meer energie gaan verbruiken/verspillen. Door uw woning of bedrijfspand goed te isoleren verspilt u zo min mogelijk energie in het warm houden van uw woning in de winter of het koel houden in de zomer.

Dit alles heeft ervoor gezorgd dat wij ons zijn gaan specialiseren in isoleren en isolatiemateriaal. Het isoleren van uw (zolder) dak kan makkelijk geplaatst worden door u als doe-het-zelver. Met behulp van onze instructies kunt u uw dak in een handomdraai zelf isoleren. Met onze (zolder) dakisolatie materialen begint u direct met het besparen op uw stookkosten.

Liever door een professional laten plaatsen?

U bestelt de gewenste isolatie bij ons en de door u zelf uitgezochte aannemer komt uw (zolder) dak voor u isoleren tegen een (tip: vooraf afgesproken) vaste prijs. Zij komen dan vaak vooraf bij u kijken wat de beste isolatie is voor uw situatie en zullen u daarin adviseren. Daarnaast kunt u natuurlijk altijd bij hen informeren naar de mogelijkheden voor eventuele andere klussen die uitgevoerd dienen te worden.

Levering en service

Onze producten worden vaak al binnen 2 werkdagen na uw bestelling bij u thuisbezorgd.

Heeft u nog vragen over onze werkwijze, de producten of isolatie? Neem dan gerust contact met ons op. (Marco Blok)

×

Hallo!

Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

× Kan ik u helpen?