Kies hier onder uw isolatie:

Bespaar met dakisolatie

Annuleren

Annuleren:
Het kan natuurlijk voorkomen dat u besluit om uw bestelling te annuleren. Dit kan kosteloos als uw bestellingen nog niet verstuurd zijn en het geen maatwerk betreft. U kunt uw bestelling annuleren door contact met ons op te nemen. Mail hiervoor naar info@bespaarmetdakisolatie.nl. Zodra wij uw annulering bevestigd hebben, storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug op de bij ons bekende rekeningnummer.

Als uw bestelling al verzonden is, dan valt annuleren onder de retourprocedure.

Retourprocedure:
Bent u niet tevreden met de artikelen die u heeft ontvangen? Dan kunt u deze, mits onbeschadigd, binnen de wettelijke bedenktijd van 14 dagen retour sturen. Lees hieronder hoe u uw producten retour kunt sturen.

  1. Stuur ons een retour aanvraag via de mail naar info@bespaarmetdakisolatie.nl. Meld ons de reden van uw retouraanvraag.
  2. Bij akkoord ontvangt u van ons een retourformulier. Deze moet u bij de retourzending voegen.
  3. Maak foto’s van de producten op het moment dat u ze retour stuurt. Zo kunnen wij vaststellen dat de producten niet beschadigd zijn op het moment dat u ze retour stuurt.
  4. U regelt zelf het transport voor de retourzending. De kosten hiervan zijn voor uw rekening.
  5. Wanneer de producten in goede staat ontvangen zijn en deze voldoen aan de retour voorwaarden dan storten wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug het rekeningnummer bij ons bekend..

Volgens de wet Koop op Afstand heeft u geen bedenktijd bij producten die u speciaal laat maken. Dit betekent dus dat op maat gemaakt isolatiemateriaal niet retour gestuurd kan worden.

Let op:
Retouren die niet zijn voorzien van het retourformulier worden niet in behandeling genomen. Ook is Bespaarmetdakisolatie.nl niet aansprakelijk voor het zoekraken van retourzendingen of beschadigingen aan producten die ontstaan tijdens het transport.

Heeft u nog andere vragen over het retourneren van uw bestelling? Neem dan gerust contact met ons op.

×

Hallo!

Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

× Kan ik u helpen?