Kies hier onder uw isolatie:

Glaswol Naturoll 037 | 8200x580x90mm | Rd:2,40 | 1 rol = 4,76m² | Knauf

4,81 / ㎡

Benodigd aantal m²:
m2 die geleverd wordt: 0,00
Totaalprijs 0,00

Vul het benodigde aantal m² in en de prijs wordt voor u berekend. Houd rekening met eventueel snijverlies. Ons advies is om 5% bij uw gewenste m² op te tellen. Vermenigvuldig het benodigde m² maal 1,05.

Afmeting: 8200x580mm
Materiaaldikte: 90mm
Inhoud: 4,76 m²
Rdwaarde: 2,40

Artikelnummer: GN037-8200x580x90 Categorieën: , Tags: , , ,

Beschrijving

Glaswol isolatie is misschien wel het meest bekende isolatiemateriaal om uw (zolder) dak mee te isoleren. Het is goedkoop, isoleert erg goed en is makkelijk op maat te snijden met een Isolatie mes. Tegenwoordig is de glaswol in zowel Glaswol platen als op een rol verkrijgbaar. Het verschil met onze steenwol is dat glaswol goedkoper is en een hogere isolatiewaarde heeft dan steenwol. Naast de isolerende werking van glaswol is het ook erg geluiddempend.

De Glaswol Naturoll 037 90mm van Knauf Insulation biedt een combinatie van uitstekende thermische eigenschappen. Zoals bijvoorbeeld geluidsabsorptie, onbrandbaarheid en snelle verwerking. Deze Naturoll 037 is niet alleen een zeer stevige glaswol op rol, maar de Naturoll 037 is ook vervaardigd middels de Ecose Technology van Knauf. Naturoll 037, welke ideaal is voor uw isolatieklussen binnenshuis, zoals dakisolatie, wandisolatie, muurisolatie en zelfs vloerisolatie.

Deze glaswol rol heeft de afmeting 8200x580x90mm en heeft een Rd waarde van 2,40. U kunt de glaswol eenvoudig zelf plaatsen.

Voordelen
– Stevige isolatierol voor hoge thermische isolatiewaarden in HSB en ook prefab
– Gunstige milieumaatvoering; afgestemd op reguliere maatvoeringen in HSB
– Breed toepasbaar in de binnenafbouw en prettig te verwerken

Heeft deze glaswol Naturoll 037 90mm niet de gewenste dikte of afmeting? Wij hebben ook andere Naturoll 037 isolatie in ons assortiment.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

  Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van huis.

  Beoordelingen

  Er zijn nog geen beoordelingen.

  Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

  ×

  Hallo!

  Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

  × Kan ik u helpen?