Kies hier onder uw isolatie:

Glaswol Acoustifit | 1350x600x40mm | 16pl/pak (=12,96 m²) | Rd:1,05

2,50 / ㎡

Benodigd aantal m<sup>2</sup>:
m<sup>2</sup> die geleverd wordt: 0,00
Totaalprijs 0,00

Vul het benodigde aantal m² in en de prijs wordt voor u berekend. Houd rekening met eventueel snijverlies. Ons advies is om 5% bij uw gewenste m² op te tellen. Vermenigvuldig het benodigde m² maal 1,05.

Afmeting: 1350x600mm
Materiaaldikte: 40mm
Inhoud: 12,96 m²
Rdwaarde: 1,05

Artikelnummer: GA-1350x600x40 Categorieën: , Tags: , , ,

Andere suggesties…

Beschrijving

Glaswol isolatie is misschien wel het meest bekende isolatiemateriaal om uw (zolder) dak mee te isoleren. Het is goedkoop, isoleert erg goed en is makkelijk op maat te snijden met een isolatie mes. Tegenwoordig is de glaswol in zowel Glaswol platen als op een rol verkrijgbaar. Het verschil met onze steenwol is dat glaswol goedkoper is en een hogere isolatiewaarde heeft dan steenwol. Naast de isolerende werking van glaswol is het ook erg geluiddempend.

De glaswol Acoustifit 40mm van Knauf is niet alleen een stevige glaswolplaat, maar de Acoustifit is ook vervaardigd middels de Ecose Technology van Knauf. Acoustifit is een stevige glaswolplaat, deze is ideaal voor al uw isolatieklussen binnenshuis. Denk hier dan aan dakisolatie, wandisolatie, muurisolatie en zelfs vloerisolatie en plafondisolatie.

De afmeting van deze plaat van glaswol is 1350x600x40mm en de Rd waarde is 1,05. Heeft deze glaswol Acoustifit 40mm plat niet de gewenste dikte? Wij leveren de platen ook in andere diktes. Kijkt u hiervoor in de acoustifit categorie voor een compleet overzicht.

Voordelen

– Door flexibiliteit en vormvastheid eenvoudig te fixeren rondom technische installaties
– Hoge akoestische isolatiewaarde
– Goed toepasbaar in woningbouw en hoogbouw

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.

    ×

    Hallo!

    Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

    × Kan ik u helpen?