Kies hier onder uw isolatie:

PIR + OSB isolatieplaat | 2440x600x20+9mm | Rd:0,91 | 1 plaat (=1,46 m²)

19,77 / ㎡

Benodigd aantal m<sup>2</sup>:
m<sup>2</sup> die geleverd wordt: 0,00
Totaalprijs 0,00

Vul het benodigde aantal m² in en de prijs wordt voor u berekend. Houd rekening met eventueel snijverlies. Ons advies is om 5% bij uw gewenste m² op te tellen. Vermenigvuldig het benodigde m² maal 1,05.

Afmeting: 2440x600mm
Materiaaldikte: 20mm + 9mm
Inhoud: 1,46 m²
Rdwaarde: 0,91

Artikelnummer: PIR-osb-2440x600x20 Categorieën: ,

Beschrijving

PIR + OSB isolatieplaat 29mm

Pir isolatieplaat met OSB plaat afwerking zijn de kant en klare isolatie oplossing om uw (zolder) dak mee te isoleren. Met deze kant-en-klare PIR OSB isolatieplaat 29mm kunt u namelijk isoleren én afwerken in één handeling. Ze zijn dun en isoleren ondanks hun dikte vaak beter dan bijvoorbeeld glaswol. Door deze kant en klare Pir isolatie platen te gebruiken bespaart u veel tijd op de montage. Dit omdat deze platen meteen afgewerkt zijn met een OSB plaat van 9mm of een OSB plaat van 18mm dikte. Deze Pir isolatie platen zijn makkelijk op maat te maken met behulp van een zaag. Als alles gemonteerd zit hoeft u alleen nog maar de naden en de schroefgaten af te dichten en u kunt ze dan bekleden naar wens.

Door de standaard aluminium laag zijn de Pir isolatie platen dampdicht. Er hoeft dus geen extra dampdichte folie aangebracht worden. We raden aan om eerst ventilatie latten aan te brengen tegen uw dakbeschot en hiertegen de Pir platen aan te bevestigen. Zorg ervoor dat u de naden goed afdicht met onze pur om zo een goede afgesloten isolatielaag te krijgen.

Formaat

Deze PIR + OSB platen hebben een formaat van 2440x600mm. Het PIR + OSB isolatiepaneel is opgebouwd uit een 9mm dunne OSB plaat en verlijmd op een PIR isolatieplaat met een dikte van 20mm (Rd:2,27).

Overige benodigdheden om uw dak te isoleren met onze OSB isolatieplaat 29mm:

– Ventilatie latten om de Pir platen tegenaan te bevestigen
– Schroeven of lijm om de platen tegen de ventilatie laten te monteren (Verbruik ca. 10st á 15st per plaat)
– Purschuim om de kieren tussen de platen mee te isoleren (Verbruik ca. 13m2 á 15m2 per bus van 750ml)

Heeft deze plaat niet de gewenste dikte of afmeting? Wij hebben ook andere PIR + OSB platen in ons assortiment. Heeft u vragen over PIR + OSB isolatieplaat 20mm + 9mm? Neem dan gerust contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vlag.

    ×

    Hallo!

    Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

    × Kan ik u helpen?