Kies hier onder uw isolatie:

PIR + Fermacell RK (rechte kant) | 1200x600x70+10mm | Rd:3,21 | 1 plaat (=0,72m²)

29,50 / ㎡

Benodigd aantal m<sup>2</sup>:
m<sup>2</sup> die geleverd wordt: 0,00
Totaalprijs 0,00

Vul het benodigde aantal m² in en de prijs wordt voor u berekend. Houd rekening met eventueel snijverlies. Ons advies is om 5% bij uw gewenste m² op te tellen. Vermenigvuldig het benodigde m² maal 1,05.

Afmeting: 1200x600mm
Materiaaldikte: 70mm + 10mm
Inhoud: 0,72 m²
Rdwaarde: 3,21

Artikelnummer: PIR-fermacell-rk-1200x600x70 Categorieën: , ,

Beschrijving

PIR Fermacell gipsvezel 80mm

Pir isolatie met Fermacell plaat afwerking zijn de kant en klare isolatie oplossing om uw (zolder) dak mee te isoleren. Ze zijn dun en isoleren ondanks hun dikte vaak beter dan bijvoorbeeld glaswol. Door deze kant en klare Pir isolatie platen te gebruiken bespaart u veel tijd op de montage omdat deze platen meteen afgewerkt zijn met Fermacell platen. Deze Pir isolatie platen zijn makkelijk op maat te maken met behulp van een zaag. Als alles gemonteerd zit hoeft u alleen nog maar de naden en de schroefgaten af te dichten en u kunt ze dan bekleden naar wens.

Door de standaard aluminium laag zijn de Pir isolatie platen dampdicht. Er hoeft dus geen extra dampdichte folie aangebracht worden. We raden aan om eerst ventilatie latten aan te brengen tegen uw dakbeschot en hiertegen de Pir platen aan te bevestigen. Zorg ervoor dat u de naden goed afdicht met onze pur om zo een goede afgesloten isolatielaag te krijgen.

Deze PIR Fermacell gipsvezel 80mm isolatie platen hebben een formaat van 1200x600mm. Het PIR + Gipsvezel isolatiepaneel is opgebouwd uit een 10mm dunne fermacell plaat met afgeschuinde kant en verlijmd op een PIR isolatieplaat met een dikte van 70mm (Rd:3,21). PIR + Fermacell isolatie gipsvezel platen met een afgeschuinde kant zijn de ideale oplossing voor de isolatie van uw zolder of voorzetwand. Met deze kant-en-klare PIR + Fermacell gipsvezel 80mm isolatie platen kunt u namelijk isoleren én afwerken in één handeling.

U kunt bij ons kiezen tussen Pir isolatie platen met een Fermacell plaat die voorzien is van afgeschuinde kant (AK platen genoemd) of Fermacell platen voorzien met een rechte kant (RK platen genoemd)

Overige benodigdheden om uw dak te isoleren met onze Pir isolatie platen:

– Ventilatie latten om de Pir platen tegenaan te bevestigen
– Schroeven of lijm om de platen tegen de ventilatie laten te monteren (Verbruik ca. 10st á 15st per plaat)
– Purschuim om de kieren tussen de platen mee te isoleren (Verbruik ca. 13m2 á 15m2 per bus van 750ml)

Heeft deze PIR Fermacell gipsvezel 80mm isolatie plaat niet de gewenste dikte of afmeting? Wij hebben ook andere PIR + Fermacell platen in ons assortiment.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van vliegtuig.

    ×

    Hallo!

    Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

    × Kan ik u helpen?