Kies hier onder uw isolatie:

PIR + Gips RK (afgeronde kant) | 2600x600x20+9,5mm | Rd:0,91 | 1 plaat (=1,56 m²)

14,80 / ㎡

Benodigd aantal m<sup>2</sup>:
m<sup>2</sup> die geleverd wordt: 0,00
Totaalprijs 0,00

Vul het benodigde aantal m² in en de prijs wordt voor u berekend. Houd rekening met eventueel snijverlies. Ons advies is om 5% bij uw gewenste m² op te tellen. Vermenigvuldig het benodigde m² maal 1,05.

Afmeting: 2600x600mm
Materiaaldikte: 20mm + 9,5mm
Inhoud: 1,56 m²
Rdwaarde: 0,91

Artikelnummer: PIR-gips-rk-2600x600x20 Categorieën: , ,

Beschrijving

PIR Gips 29,5 mm

Pir isolatieplaat met Gipsplaat afwerking zijn de kant en klare isolatie oplossing om uw (zolder) dak mee te isoleren. Ze zijn dun en isoleren ondanks hun dikte vaak beter dan bijvoorbeeld glaswol. Door deze kant en klare Pir isolatie platen te gebruiken bespaart u veel tijd op de montage omdat deze platen meteen afgewerkt zijn met Gips platen. Deze Pir isolatie platen zijn makkelijk op maat te maken met behulp van een zaag. Als alles gemonteerd zit hoeft u alleen nog maar de naden en de schroefgaten af te dichten en u kunt ze dan bekleden naar wens.

Door de standaard aluminium laag zijn de Pir isolatie platen dampdicht. Er hoeft dus geen extra dampdichte folie aangebracht worden. We raden aan om eerst ventilatie latten aan te brengen tegen uw dakbeschot en hiertegen de Pir platen aan te bevestigen. Zorg ervoor dat u de naden goed afdicht met onze pur om zo een goede afgesloten isolatielaag te krijgen.

Formaat

Deze PIR + Gips 29,5 mm platen hebben een formaat van 2600x600mm. Het PIR + Gips isolatiepaneel is opgebouwd uit een 9,5mm dunne gipsplaat met ronde kant en verlijmd op een PIR isolatieplaat met een dikte van 20mm (Rd:0,91). De isolatiepanelen kunnen zeer eenvoudig worden gemonteerd op ventilatielatten. Eventuele zaagstukken kunnen worden hergebruikt zodat de hoeveelheid afval tot een minimum wordt beperkt. Heeft deze plaat niet de gewenste dikte of afmeting? Wij hebben ook andere PIR + Gips platen in ons assortiment.

U kunt bij ons kiezen tussen Pir isolatie platen met een Gipsplaat die voorzien is van afgeschuinde kant (AK platen genoemd) of Gips platen voorzien met een afgeronde kant (RK platen genoemd)

Overige benodigdheden om uw dak te isoleren met onze PIR Gips isolatie platen:

– Ventilatie latten om de Pir platen tegenaan te bevestigen
– Schroeven of lijm om de platen tegen de ventilatie laten te monteren (Verbruik ca. 10st á 15st per plaat)
– Purschuim om de kieren tussen de platen mee te isoleren (Verbruik ca. 13m2 á 15m2 per bus van 750ml)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.

    ×

    Hallo!

    Klik op onderstaande medewerker van onze klantenservice om via WhatsApp te chatten. U kunt ons ook een email sturen naar info@bespaarmetdakisolatie.nl

    × Kan ik u helpen?